Scroll Top
SPLETNE STRANI
V sodobnem svetu marketinga, kjer je digitalna prisotnost postala ključna, je imeti hitro delujočo in vizualno privlačno spletno stran oziroma trgovino nujno iz več pomembnih razlogov:
1

Vaša spletna stran je prvi stik s potencialnimi strankami. Privlačna in profesionalna spletna stran takoj ustvari pozitiven prvi vtis in poveča verjetnost, da se obiskovalec zadrži in razišče, kaj ponujate.

2

Spletna stran deluje neprekinjeno, kar omogoča strankam, da dostopajo do informacij o vašem podjetju in izdelkih/storitvah kadar koli, ne glede na čas ali lokacijo. To povečuje dosegljivost in ozaveščenost vašega podjetja.

3

Skoraj vsako podjetje ima danes svojo spletno stran. S hitro delujočo in privlačno spletno stranjo boste izstopali iz množice in konkurence. To vam omogoča, da pritegnete več pozornosti in strank ter s tem povečate prodajo.

4

Kakovostna spletna stran ali trgovina kaže na strokovnost in zanesljivost vašega podjetja. Stranke se bodo bolj verjetno odločile za nakup ali sodelovanje, če imajo zaupanje v podobo vaše spletne strani.

1

Hitrost in enostavnost uporabe sta ključna dejavnika, ki vplivata na zadovoljstvo obiskovalcev. Uporabniki hitro zapustijo počasne in nepregledne spletne strani, zato je pomembno, da je vaša spletna stran hitra, odzivna in enostavna za navigacijo.

2

Spletna stran je temelj vsake digitalne marketinške strategije. Omogoča vam, da promovirate izdelke, storitve in vsebino ter dosežete večje občinstvo prek različnih kanalov, kot so družabna omrežja, e-pošta in oglasi.

3

S pomočjo analitičnih orodij lahko spremljate obiskovalce in razumete, kako se obnašajo na vaši spletni strani. To vam omogoča, da nenehno izboljšujete svojo spletno izkušnjo in prilagajate svojo strategijo.

4

Spletna prisotnost je običajno stroškovno učinkovitejša od tradicionalnih oblik oglaševanja in trženja. Hkrati pa ima potencial za velik donos na naložbo.

Clear Filters
Oblikovanje spletne strani – SKJ
Oblikovanje spletne strani – Sitron
Oblikovanje spletne strani – Konobi

Združujemo kreativnost, tehnično strokovnost in cenovno ugodnost!

Naša ekipa strokovnjakov združuje oblikovalce, razvijalce in strokovnjake za uporabniško izkušnjo (UX). S tem zagotavljamo, da je vsaka spletna stran izdelana z mislijo na vizualno privlačnost, funkcionalnost in enostavno uporabo.

Preden se lotimo projekta, skrbno prisluhnemo vašim željam in ciljem. Razumemo, da je vsak projekt edinstven, zato se prilagodimo vašim potrebam in željam.

Naši razvijalci sledijo najnovejšim tehnološkim trendom in najboljšim praksam v panogi. Uporabljamo najnovejše orodje in tehnike za zagotovitev, da so naše spletne strani tudi tehnično dovršene.

Vizualno privlačen dizajn
Naši oblikovalci se osredotočajo na ustvarjanje estetsko privlačnih spletnih strani, ki odražajo vašo blagovno znamko in pritegnejo pozornost obiskovalcev.

Optimizacija za iskalnike (SEO)
Vsako spletno stran, ki jo izdelamo, optimiziramo za iskalnike, kar poveča možnosti, da boste našli nove stranke prek spletnega iskanja.

Testiranje in prilagajanje
Preden spletno stran predstavimo javnosti, jo temeljito testiramo, da zagotovimo, da deluje brezhibno na vseh napravah in brskalnikih. Po potrebi izvajamo tudi nadaljnje prilagoditve.

Kljub naši visoki kakovosti in strokovnosti ohranjamo cenovno ugodno ponudbo. Verjamemo, da bi morali imeti vsi dostop do odličnih spletnih rešitev, zato se trudimo ohranjati konkurenčne cene.