Scroll Top
SNEMANJE Z DRONOM
Droni so opremljeni s kamerami visoke ločljivosti in stabilizatorji, ki omogočajo izjemno kakovostne posnetke. Uporaba dronov in njihovih posnetkov iz zraka prinaša številne prednosti za različne industrije.

Droni omogočajo snemanje izjemnih posnetkov, ki jih je težko doseči s klasičnimi metodami. To je omogočilo nove načine snemanja in ustvarjanja izvirnih vsebin za film in televizijo.

Droni omogočajo snemanje posnetkov iz zraka za promocijo nepremičnin. Posnetki lahko pokažejo celotno zemljišče in okolico, kar lahko poveča zanimanje potencialnih kupcev. Še bolj zanimivi posnetki pa nastanejo s preleti notranjosti katero lahko pokažemo v celoti z enim samim preletom!

Droni lahko snemajo posnetke iz zraka za spremljanje gradbenih projektov. To omogoča podjetjem, da spremljajo napredek projekta, preverijo varnost in ugotovijo morebitne težave.

Droni so koristni za spremljanje stanja okolja in zaščito narave. Posnetki iz zraka lahko pokažejo podrobnosti, ki jih je težko videti s klasičnimi metodami kot so poškodbe gozda, erozija terena in onesnaženje.

Dron posnetki so odlična popestritev za promocijo podjetja, izdelkov in storitev. Posnetki iz zraka lahko povečajo prepoznavnost blagovne znamke in povečajo prodajo.

First Person View
FPV DRONI
so droni, ki omogočajo uporabniku, da vidi posnetek iz kamere v živo, kot da bi sedel v njem. To omogoča pilotu, da ima bolj realističen pogled na pot in okolico, kar lahko poveča zabavo in učinkovitost/natančnost letenja.
FPV droni se pogosto uporabljajo za različne dejavnosti kot so akrobatsko letenje, dirkanje in lovljenje hitro premikajočih se objektov na primer avtomobilov.
V filmski industriji veljajo za nov način snemanja, ki pa vsekakor pritegne vsakega gledalca k ogledu vašega videa.