Scroll Top
korporativni video
Ste pripravljeni izstopiti iz množite in svojo poslovno zgodbo predstaviti na inovativen in privlačen način? Snemanje korporativnega videa je prava stvar za vas. S pomočjo vrhunskih producentov, kreativnih režiserjev in napredne opreme vam omogočamo, da ujamete bistvo vašega podjetja ter ga predstavite na način, ki bo nagovoril vašo ciljno publiko.
KAJ VAM PONUJAMO:
Kreativna konceptualizacija:

Naša ekipa sodeluje z vami pri oblikovanju kreativnega koncepta, ki bo najboljše odražal vašo blagovno znamko in poslovno sporočilo s ciljem.

Scenarij in pisanje besedila:

Ustvarili bomo prepričljivo besedilo, ki bo podprlo vašo zgodbo in nagovarjalo vaše ciljno občinstvo.

Snemanje na lokaciji:

Uporabljamo najnovejšo video opremo in tehnologijo za snemanje visoko kakovostnih posnetkov na vaši lokaciji.

Post
produkcija:

Poskrbeli bomo, da bo video izgledal privlačno in profesionalno s čimer bo vzbujal zaupanje vaših strank in poslovnih partnerjev. Po potrebi vključujemo grafike in posebne učinke, da še bolj izpopolnimo vaš korporativni video.

Zakaj ustvariti korporativno video vsebino:

Povečajte spletno prisotnost: Korporativni videi so odličen način za izboljšanje vaše spletne prisotnosti. S pomočjo videoposnetkov lahko dosežete večjo stopnjo angažiranosti vaših obiskovalcev.

Predstavite kulturo podjetja: Videi vam omogočajo, da predstavite notranje delovanje vašega podjetja, ustvarite povezanost s strankami in potencialnimi zaposlenimi ter gradite močno korporativno kulturo.

Povečajte prepoznavnost blagovne znamke: S kreativnimi in premišljenimi korporativnimi videi lahko okrepite prepoznavnost svoje blagovne znamke in se ločite od konkurence.

Izboljšajte komunikacijo zaposlenih: Videi so učinkovito orodje za interni marketing in komunikacijo z zaposlenimi. Pomagajo pri deljenju informacij, vodenju usposabljanj ter gradnji skupinskega duha.